Bedrifter som har biler og kjøretøy i det daglige virket, kan ha store utfordringer. Det kan for eksempel være et helseforetak som har en rekke biler til hjemmetjenesten. Det er ikke stor kunnskap blant de ansatte for å ta vare på bilene, som de ellers vil sette bort til et verksted å vedlikeholde. Men ved å kjøpe inn noen helt nødvendige batterier, så kan bedrifter spare store summer på reparasjonene.

Det er stadig flere el-biler på markedet, og i drift i små og store selskaper landet rundt. Snart står vinteren for døra og uten riktig håndtering av bilene, så kan et havari skape store administrative problemer. Sjekk nettsiden Batteriexperten for mer informasjon om vedlikehold og tilbehør.

Men det er ikke bare til bilen man trenger batterier. Her er en rekke batterier og ladere man trenger i bedriften.

PC og mobil batterier

Disse to mest brukte redskapene i de fleste bedrifter er helt avhengige av batterier. Og om markedsaktørene har fortalt deg at det er umulig å bytte batteri selv, så må du tenke om igjen. Batteriene gjenskaper den høye kapasiteten de hadde da de ble kjøpt. Nye batterier med litium-ioner er bedre for miljøet også da de ikke innehar kvikksølv eller bly.

Oppladbare batterier

Det fins tusenvis av dingser som trenger nye batterier. Du tenker til slutt at dette ikke kan være bærekraftig, slik dere har fått beskjed om å forbedre. Oppladbare batterier fungerer om og om igjen, og passer for eksempel til hodelykter. Bruker arbeiderne deres hodelykter når de jobber i fjellveggen med å rense for løse steiner eller i en gruve? Da kan dere begrense utgiftene og spare miljøet med oppladbare batterier.

Bilbatterier

Bilbatterier er noe som bør skiftes hvert 5. år. Har man en stor garasje med biler så er det vanskelig å holde tritt med vedlikehold og servicer. Skaff til veie noen hurtig-ladende bilbatterier dersom uhellene skulle skje. Bilene transporterer kanskje redskaper til snekring eller el-arbeider, sørg for å ha batterier med i bilen. Mye tid spart som øker omsetning og overskudd.

Hvordan fungerer et batteri?