Nordmenn er blant de mest spillegale folkeslagene i verden, og siden nordmenn generelt har godt med penger til rådighet, er dette en perfekt kombinasjon for at spillselskaper kan tjene store summer.

gambling på nettEtt av selskapene som har høstet stor suksess, er GIG (Gaming Innovation Group), som i 2015 hadde en markedsverdi på 811 millioner kroner. De spesialiserer seg på tjenester og systemer for nettbaserte gamblingselskaper. Dette ble deres marked etter at de hadde gått industrien nærmere etter i sømmene, og de oppdaget store rom for forbedringer i relasjonene mellom spillindustrien og spillerne. Dette har vist seg å være svært lønnsomt, siden spillselskapene ofte ser etter måter å forbedre kundeservicen på og dermed øke fortjenesten.

I fjor hadde Norsk Tipping i underkant av 1,9 millioner aktive kunder over 18 år – Dagens Næringsliv

Gambling hjemme i godstolen

På sider som CasinoSpillPåNett24 får du en god innføring i hvordan pengespill foregår, og denne siden har vært inngangsporten til mange som gambler på nettet. Gambling er nå lettere enn noensinne, siden det kan utføres hjemme i godstolen. Og nettsider som lokker med gode tilbud og tiltrekkende design, trekker ofte de lengste stråene når det gjelder å få flere kunder. Noen ideer som har vist seg å høste stor suksess, er å spille med prøvepenger for å se hvor stor vinnersjansene er, og deretter kan man begynne å satse ekte penger når man ser at det er det gode muligheter for gevinster. Siden Norsk Tipping har nesten 2 millioner aktive kunder i et land der det ikke en gang er 6 millioner innbyggere, viser dette at det å tilby pengespill til nordmenn kan bli meget lukrativt. Derfor kan nå de som har investert i pengespill, høste sine frukter av det.