Netthandel er noe som stadig griper sterkere tak i norske kunder, og økningen ser bare ut til å fortsette. I 2017 økte nemlig omsetningen med nesten 19 prosent det første halvåret sammenlignet med fjoråret, og det handles totalt årlig for omtrent 90 milliarder kroner online.

Grunnene til dette er flere, blant annet disse:

  • mye enklere tilgjengelighet
  • ingen kø
  • ofte gode tilbud å slå til på

shoppaOfte er nå kjøpesentrene blitt svært store, og ikke alle synes det er like festlig å tilbakelegge store avstander inne i et senter for å få kjøpt det man ønsker. Ved online-shopping spiller det heller ingen rolle hvor utrivelig været er ute. Du trenger nemlig ikke å sette foten din utenfor døren engang for å komme til butikken. Dette gjør også at uføre får det mye enklere, og miljøet spares også, siden du ikke trenger transport.

Når man handler i nettbutikker, er det heller ikke kø, noe som kan være et svært irriterende moment på travle dager. Du trenger heller ikke å vente på å bli ekspedert, og det kan være vanskelig å finne klær med riktig størrelsen i store og omfattende klesbutikker.

På nett er det mye enklere grunnet fine og oversiktlige nettsider som gjør det lett å få øye på gode tilbud og riktige størrelser. Mange nettbutikker tilbyr også avbetaling uten rente, noe som gjør at man kan slå til på tilbudet der og da, uten å tenke på prisen.

For de som vil være med på moroa

Mange innser at nettshopping tilhører fremtiden, og derfor legger flere selskaper og firmaer planer om å starte nettbutikker slik at de også kan få fortjeneste av det. Det er mye å tenke på i starten, men i det lange løp kan man tjene svært mye på nettsalg. Det er også mange hjelpemidler og råd å få når en nettbutikk skal opprettes, og kundene vil få det lettere å drive netthandel ved å benytte for eksempel med e-handel med Magento.

Noe av det viktigste for alle som driver både fysiske butikker og nettbutikker, er at det skal se innbydende ut, siden mennesker ofte tiltrekkes av det visuelle. Ved hjelp av Vaimo kan du enkelt og greit lage en oversiktlig og tiltrekkende nettside, og det spiller ingen rolle hva slags type butikk du driver. Du kan få hjelp med tilpasninger av nettbutikken din slik at den blir skreddersydd og skaper best mulig resultat.

Vaimo gjør det lettvint

Når man er moderator på sin egen nettside, kan det være lett å vikle seg inn i sitt eget system. Det kan se strøkent ut for deg selv, men for utenforstående er det lett at resultatet ser mye mer uoversiktlig ut. Vaimo hjelper deg med å gjøre nettsiden enkel og oversiktlig, for ingen kunder liker tungvinte nettsider der det er lett å gå seg bort eller som krever unødvendig mange tasteklikk.

Betalingsløsninger er også av stor betydning, og Vaimo hjelper deg med å finne de beste løsningene. Kanskje avbetaling og delbetaling kan være noe som vil tiltrekke flere kunder, og da kan du ordne gode avtaler med de som tilbyr fakturaløsninger. Med dette i tankene har du tatt et stort steg nærmere mot en god nettbutikk.